CasaNova

Voorzieningen en services

CasaNova.
Rijk aan
service.

CasaNova is niet alleen
wonen en genieten van het
leven in de stad. Binnen het
ensemble van The Muse en
CasaNova wordt een breed
scala aan voorzieningen en
diensten ingericht. Zo wordt
het verblijven er nog
verleidelijker.

Gastenkamers

Heb je meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in een van de twee gastenkamers aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor (mantel)zorg aan huis of een plotseling familiebezoek.

Collectieve daktuin

De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova komt is straks ongeveer 1.500m2 groot wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden straks keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze moeten passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied.  Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten en een drankje kunnen doen.

CasaNova
CasaNova

Gemeen­schappelijke
keuken

Aan de collectieve daktuin zijn tegelijkertijd keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat je makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoef je niet direct terug naar je appartement.

Werk- en
atelierruimte

Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die je elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

Fitnessruimte
& Gym

In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova, wordt een fitnessruimte gecreeerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad en de Wijnhaven.

Huismeesterservice – Prettig om een eigen bemande huismeesterspost te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.