CasaNova

Voorzieningen en services

CasaNova.
Rijk aan
service.

CasaNova is niet alleen wonen en genieten van het leven in de stad. Binnen het ensemble van The Muse en CasaNova wordt een breed scala aan voorzieningen en diensten ingericht. Zo wordt het verblijven er nog verleidelijker.

Locatie en uitzicht

CasaNova ligt in het hart van het nieuwe Maritiem District. Deze stoere plek tussen de Boompjes, Schiedamsedijk, Blaak en de verlengde Willemsbrug wordt de komende jaren getransformeerd tot zeer aantrekkelijk woongebied. Inmiddels zijn de high-rise appartementengebouwen van de Red Apple, 100-Hoog en de Coopvaert bekende bakens in het centrum van Rotterdam. Het Maritiem District ontvouwt zich in gestaag tempo als een nieuwe wijk in de luwte van de stad. Binnenkort wordt hier CasaNova dus aan toegevoegd. Vanuit hier kijkt u naar het westen uit op het drijvende erfgoed van het Maritiem Museum. Iets verderop, richting het oosten, ziet u de Willemsbrug, de historische ‘Hef ’ en het Noordereiland liggen. Geniet van het uitzicht, maar vergeet ook niet de gezellige terrasjes rond de Oude Haven te bezoeken of de heerlijke delicatessen van de nabijgelegen Markthal te proeven. Het Maritiem District plaatst u direct in het kloppende hart van de stad, maar zorgt tegelijkertijd voor een weldadige en rustige woonomgeving.

Parkeren

In de parkeergarage op de 1e, 2e en 3e verdieping van de onderbouw van CasaNova, is voor een groot deel van de appartementen en penthouses een parkeerplaats beschikbaar. Vanuit uw appartement bereikt u deze garage eenvoudig met de lift. Boodschappen of zware koffers staan dan ook zo weer op hun plaats in uw appartement. Middenin de stad direct onder uw droomwoning kunnen parkeren: exceptioneel in Rotterdam. Vraag onze makelaars naar de mogelijkheden.

Een rijk leven,
middenin de stad

CasaNova is niet alleen wonen en genieten van het leven in de stad. Binnen de architectuur van deze unieke driehoekige toren met zijn vierlaagse onderbouw op straatniveau, wordt een breed scala aan voorzieningen en diensten ingericht. Zo wordt het verblijven er nog aangenamer.

Huismeesterservice

Prettig om een eigen bemande huismeesterspost te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

Werk- en atelierruimte

Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die u elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

Collectieve daktuin

De daktuin, die straks tussen de torens van The Muse en CasaNova komt, is ongeveer 1.500 m2 groot en wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten en een drankje kunnen doen.

Aan de collectieve daktuin zijn tegelijkertijd keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat u makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoeft u niet direct terug naar uw appartement.

Gastenkamers

Heeft u meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in één van de twee gastenkamers aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor (mantel)zorg aan huis of een plotseling familiebezoek.

Fitnessruimte & Gym

In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat u met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova, wordt een fitnessruimte gecreëerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad en de Wijnhaven.