CasaNova

Appartementen

CasaNova.
Avant-Garde pur sang.

De bijzondere driehoekige vorm van CasaNova, met de vernauwing naar de onderbouw zorgt vanuit ieder torenappartement of penthouse voor een unieke panoramische kijk op Rotterdam. Vanuit je riante woonverblijf heb je een uitzicht van ongeveer 300 graden. Bij wijze van spreken zijn de Willemsbrug en Maas én de skyline van het centrum van Rotterdam binnen één hoofdomdraai te zien.

De vorm van CasaNova zorgt ook voor een unieke lay-out van de torenappartementen. Een ruim windluw balkon op alle hoeken, een efficiënte plattegrond (zonder schuine wanden) met veel ruimte en mogelijkheden voor jezelf of je gasten. Iedere leefruimte ligt aan een gevel met hoge kamerhoge raampartijen. Daarmee heb je van ’s ochtends tot ’s avonds de stad aan je voeten. CasaNova blijft je verleiden.

De 110 appartementen en 6 penthouses kennen veel diversiteit in ligging, grootte en indeling. De gemeenschappelijke delers zijn het hoge afwerkingsniveau en de absolute top in uitrusting en voorzieningen. Die gelden voor ieder appartement of penthouse.

De indeling van CasaNova
bestaat uit:

Begane Grond:
commerciële ruimten / residentiële entree / fietsenberging bellentableau

 

Verdieping 1 t/m 4:
havenappartementen / parkeergarage / privé bergingen

Verdieping 5:
gezamenlijke daktuin / ontmoetingsplek voor bewoners van
The Muse & CasaNova / Gemeenschappelijke keuken / gastenverblijven

Verdieping 6:
flexibele kantoorruimten / werkruimten / atelierruimte / fitnessruimte


Verdieping 7 & 8:

loftappartementen

 

Verdieping 9 t/m 32:
torenappartementen

 

Verdieping 33 t/m 35:
penthouses