CasaNova

Appartementen

Apartments for life!

De verkoop van CasaNova is in volle gang. Er zijn nu op verschillende plekken in deze unieke toren nog enkele appartementen te koop. In de taille én in de toren van CasaNova is er nog beperkte beschikbaarheid!

CasaNova huisvest een grote variatie aan hoogwaardig afgewerkte koopappartementen. Van een uniek loftappartement in de taille tot een bijzonder penthouse op de 35e verdieping; ieder appartement is even doordacht en efficiënt ingedeeld. Door de originele layout van CasaNova, onderscheiden we vier typen appartementen, die elk in verschillende uitvoeringen mogelijk zijn. Per woonlaag vindt u in CasaNova drie appartementen met in elke punt van de woontoren een spectaculaire buitenruimte van formaat. 

De unieke woonbeleving in CasaNova wordt vervolmaakt door het fenomenale uitzicht vanuit de appartementen. Vanuit de hoogste woonlagen heeft u een panoramische kijk op Rotterdam. Door de unieke driehoekige vorm van CasaNova heeft iedere bewoner maximale privacy en een fenomenaal uitzicht over Rotterdam.